/ szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Kontroll Rendszerház Kft.
Tel.: 06-20-581-6603 E-mail: info@kontrollrh.hu

Általános munkadíj

  • Asztali, kliens számítógépek üzembe helyezése, karbantartása

Hardveres hibák feltárása, rendszeres karbantartás, alkatrészek cseréje, állapot felmérés. Microsoft Windows operációs rendszerek telepítése, karbantartása. Jogtiszta szoftverek (vírusírtók, irodai vagy egyéb tervező eszközök) installálása. Helyi biztonsági házirendek kialakítása, rendszeres mentési szolgáltatások konfigurálása. Linux alapú operációs rendszerek installálása, konfigurálása, jogosultságok, tűzfal szabályok és rendszeres mentési szolgáltatások beállítása.

  • Hálózati eszközök (routerek, switchek, AP-k) üzembe helyezése, konfigurálása

Kisvállalati vagy otthoni SOHO eszközök telepítése, alapvető szolgáltatások beállítása. Ide tartozik minden olyan eszköz, amely nem támogat VLAN, VPN, IPSEC és egyéb nagyvállalati megoldásokat. Kisvállalati vagy otthoni hálózatok telepítése, bővítése, esetleges hibák felderítése.

  • A Kontroll Rendszerhez tartozó programmodulok installálása

A Kontroll Rendszerház által fejlesztett szoftverek telepítése, egy vagy több számítógépen, önálló vagy hálózatos működéssel. A telepítéshez szükséges speciális konfigurációk elkészítése.

  • A Kontroll Rendszerhez tartozó programmodulok beállítása

A Kontroll Rendszerház által fejlesztett szoftverek kezdeti használatához szükséges program beállítások elvégzése. Munka közben felmerülő szoftverhasználati, programbeállításokkal kapcsolatos konzultáció.

  • A Kontroll Rendszerhez tartozó adatbázis mentése

A Kontroll Rendszerház által fejlesztett szoftverek adatbázisainak meghatározott helyre való mentése és a kért adathordozóra való kiírása.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a költségeket kiszállási díj is terheli.

4 000 HUF + Áfa / óra

Kontroll Rendszer oktatás

Részletes, a megrendelő vállalkozáshoz és a felhasználói igényekhez szabott Kontroll szoftverhasználati oktatás, a Kontroll Rendszer gyors és pontos használata érdekében. A Kontroll Rendszer bevezetése során történő oktatás egy vagy több résztvevős is lehet. A használt programmodulok nagyvonalakban történő bemutatása után részletekbe menően kerülnek tárgyalásra a mindennapi munkafolyamatok végrehajtása a Kontroll Rendszerrel. Az oktatás interaktív: a felhasználók maguk is végrehajtják a feladatokat a szoftverrel, felmerülő kérdéseikre választ és segítséget kapnak.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a költségeket kiszállási díj is terheli.

4 000 HUF + Áfa / óra

Kontroll Rendszer eseti-, vagy pótoktatás

Részletes, a megrendelő vállalkozáshoz és a felhasználói igényekhez szabott Kontroll szoftverhasználati oktatás, a Kontroll Rendszer gyors és pontos használata érdekében. Amennyiben az előre megbeszélt, a Kontroll Rendszer bevezetésekor sorra kerülő oktatásokon kívül a megrendelő még plusz oktatást is szeretne, akkor lehetősége van pótoktatást kérnie.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a költségeket kiszállási díj is terheli.

4 500 HUF + Áfa / óra

Rendszergazdai tevékenység

A Kontroll Rendszert kiszolgáló szerverek szoftveres és hardveres karbantartása. Windows és Linux kiszolgálók, virtualizációs megoldások telepítése, felügyelete. Időzített mentések konfigurálása, az ezekhez tartozó naplóállományok folyamatos felügyelete. A naplóbejegyzésekben feltárt esetleges rendellenességek, hibák észlelése, detektálása, javítása. Interneten, biztonságos kapcsolaton keresztül történő távfelügyelet.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a költségeket kiszállási díj is terheli.

6 500 HUF + Áfa / óra

Adat helyreállítás

Kontroll Rendszer adatállományok, egyéb adatállományok helyreállítása.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a költségeket kiszállási díj is terheli.

9 000 HUF + Áfa / óra

Átalánydíjas karbantartási szerződés

Havi rendszerességel történő kiszállás és rendszerellenőrzés szerződéses partnerek számára. A munkavégzés az ügyféllel történő egyeztetés alapján, szerződés szerint, rendszeres időpontokban történik. Az elvégzett tevékenységekről a Kontroll Rendszerház kft. munkalapot állít ki. A rendszeres feladatok kiegészíthetők eseti, bejelentett hibák elhárításával.

Amennyiben a szolgáltatásunkat a telephelyünktől több mint 5 km-re veszi igénybe, a kiszállási díj a szerződésben foglaltak alapján kerül megállapításra.

Egyedi díjszabás ügyféllel történő egyeztetés alapján.

Kiszállási díj (30-100 km között)

A kiszállási díj az oda-vissza út során megtett km-ben értendő.

70 HUF + Áfa / km

Kiszállási díj (100 km felett)

Optimális menetidővel számolunk, az út során felmerülő menetidő többletet nem hárítjuk át a megrendelőre!

80 HUF + Áfa / km

Távfelügyelet

Interneten keresztül történő szoftveres hibaelhárítás, segítség nyújtás. A távfelügyelet során elvégzett munkákról a megrendelő jelentést kap, amely alapján történik a számla összegének meghatározása.

4 000 HUF + Áfa / óra
Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!
Mobil nézet