/ hirek

Hírek

Kontroll Rendszerház Kft.
Tel.: 06-20-581-6603 E-mail: info@kontrollrh.hu

Megújult az Iktató program.

Itt az új Iktató program felület!

Az iktató program jelentős változáson, fejlődésen ment keresztül. A felhasználók visszajelzései alapján alakítottuk ki az új iktató program felületét, amely rugalmasan követi használója igényeit. Az iktatás rögzítéséről videó is készült, amely szabadon megnézhető.

NAV kompatibilis Ügyviteli rendszer.

Az Ügyviteli program aktuális frissítése.

Az Ügyviteli program minden érintett modulja megkapta a soron következő, NAV által előírt kötelező programfrissítéseket.

Moduláris program kialakítása.

Belföldi számla --> komplett ügyviteli rendszer

Felismertük azt a tényt, hogy a felhasználó nem szeretne olyan programokat vásárolni, amelyeket nem használ ki teljesen. Ezáltal lehetőséget adunk arra, hogy mindenki saját magának tudja összeválogatni azokat a program részegységeket, amelyre éppen szüksége van. Ha belföldi számla készítése az elsődleges, akkor a Számlázó program modul kiválasztása és megrendelése útján ez könnyen kivitelezhető. A vállalkozás növekedésével pedig újabb modulok építhetők a rendszerbe, akár komplett ügyviteli rendszer is kialakítható.

Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!
Mobil nézet